Söndag, trött och slut på helgen.

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, eller i torsdags, men det ska jag rätta till nu!
I fredags var nog den världelösaste dagen i skolan EVER!
Jag kom dit 8, med bussen från johnnie, började 10 över nio... satt i datasalen och gjorde i stort sätt ingenting, jag hade lika gärna kunna göra det hemma.
Efter det hade vi svenska, satt och läste bok, jag hade lika gärna kunnat göra det hemma.
Efter det hade vi lunch och sen engelska, ingen lärare på engelskan så vi skrev våra namn på en lapp och gick där ifrån. Jag hade lika gärna kunnat vara hemma den lektonen också.
Sen åkte vi och hämtade min cykel eftersom vi fick ett MEGA hål. Så vi åkte och hämtade cykeln och köpte godis sen klockan 2 åkte vi tillbaka till skolan i väntan på lektion, men inte var det någon lektion då heller inte, näe lärarn var på någon konferans.. så då hade jag lika gärna kunnat vara hemma, men men...

Efter skolan kom moa och vi satt och pratade massa hemlisar, sen så gick vi och tränade. På hemvägen hittade vi en snygg kille, johnnie. När vi kom hem kollade vi på så ska det låta och åt godis! Sen åkte moa hem och jag och johnnie somnade som stockar.

Lördag ringde klockan klockan 9, upp och hoppa var det, iväg och jobba! inget speciellt hände på jobbet faktist.. och jag har inte så mycket att berätta om den dagen mer än att jag knappt kommer ihåg när jag kom hem för att jag var så förbannat trött.

Sen idag söndag... ja ingenting har hänt förutom att jag har lagt ut lite kläder på tradera och eh.. ätit chips och pizza...
Snart ska jag gå på kenny starfighter med rasmus och ellen, sen ska jag plugga! underbart!

Torsdag, Ekonomi och stationsträning.

Idag så lockade det inte alls med att kliva upp, jag snoozade om klockan om och om igen och sov lite för länge. Jag sprang till bussen och kom på att jag hade lämnat plattången på, så jag gick hem igen, sen var snyggemma söderberg så snäll och kom och hämtade upp mig!
När jag kom till skolan hade vi först av allt tyska och satt och berättade hur man skulle få över en get ett hålhuvud och en varg över till en ö. men vargen fick inte stanna på samma ställe som geten, och geten fick inte vara på samma ställe som kolen...
Nu sitter jag på ekonomilektion och har precis berättat om gemenskapsinterna förvärv och orkar inte riktigt skriva in fler konteringar och olika kontoplaner.
   

Vi har iallfall fått mail av David om Tyskland också. Den 15 Juni bär det av mot Friedrichshafen med Anna. Och vi kommer hem den 13 Juli, dagen innan annapannas födelsedag, somliga har ju tur och inte fyller 18 i tyskland...
Den 1 Augusti åker vi mot Nagold och hemkomstden där har jag ingen aning om, runt 17 Augusti någon gång iallfall.

Men nu är ekonomilektionen slut, och ingen mer tid i datasalen... Så nu ska jag sitta och räkna ut hur stor chans det finns att jag får 2 5 or på 2 tärningar på 3 kast. typ...
Sen så har vi stationsträning på idrotten, och jag har träningsverk i armarna så det kommer gå som det går...Och Elin är sjuk och kan inte vara med, så hon får vara vårat moraliska träningsstöd...
Efter skolan ska jag och Julia sola lite granna sicodär, men nu får ni inte läsa något mer..

Snöväder?

take care

Onsdag, GRATTIS PAPPA!

Idag fyller pappa år, 43 år... Jag hade tänk åka dit och gratta honom, men nu blir det jobb istället.. :) Och eftersom jag gillar mitt jobb jobbar jag gärna, och åker och äter tårta och grattar världens bästa pappa en annan dag!


Just därför lägger jag upp en bild när han fortfarande var ung
så han slipper känna sig så gammal hela tiden.



Jag kan ju även tillägga att jag har fläskläpp och att jag verkligen måste göra mig klar för jobb nu, och att jag är glad att jag har johnnie! huuur glad som helst faktiskt!
Nu blir det på med jobbarkläderna och promenera ner på radjos!

take care!




Tisdag, snö och kallt och våren?

Jag gillar inte snön, och jag gillar inte slasket, och jag gillar definitift inte alla som kör 527 varv i rondellen och lyssnar på markoolio dunk dunk och sladdar sönder. Jag ska ta och bygga en slangbella och skjuta småspik i ögonen på er, dryga jävlar!  Nä, nu ska jag vara lugn och snäll...
Nu tänker alla ni som läser säkert " men alla får väll göra vad dom vill, du skadas ju inte av det"

Då svarar jag : Jo jag skadas av det, jag har en ventil ovanför min säng och det låter som bara den hela tiden eftersom det är drygt 10 meter till rondellen, det säger bara swosch... Så jag får seriösa sömnproblem.. nästan iallfall, därför borde johnnie komma och sova med mig alla nätter, för då sover jag som en STOCK.

Men nu är klockan halv sju, och jag borde klä på mig för att komma i tid till min bildlektion där jag sitter och färglägger mig själv, fråga inte. Efter det är det en sån där underbar mördarlång ekonomilektion, sen engelska som jag egentligen inte förstår varför vi är där, jag lär mig mer av ett engelskt program på TV, sen en geografi lektion där ungefär halva klassen sitter och sover. Det var det tråkiga med min kommande dag, men efter regn kommer solsken, fannybanny fyller år och jag har träning och jag får mysa med johnnie!

Men nu är klockan kvart i och jag borde klä på mig ännu mera, tur att det är lätt att hitta kläder iallafall eftersom jag städade garderoben så fint igår..... jag kommer få göra om det i övermorgon igen..vi får se hur länge det håller sig.

06:56 KLÄ PÅ SIG VAR DET!!

take care

Måndag, snöigt och vinter igen

Jag tycker synd om er som läser, men nu ska jag ändra på mig och skriva lite oftare så ni får läsa om mitt otroligt händelsefulla liv, just det.

iallfall så i fredags så var jag med moa och johnnie, och tog även en sväng förbi stadt och gfesten. Det är lite tråkigt att det är så många yngre som går inte, men man tänker nog inte på det när man är där inne, så jag lämnar det ämnet.

Lördag är en jobbardag och därför jobbade jag, jag kommer inte på något speciellt som hände, mer än att vi hittade en sovande man/gubbe bakom scenen...
Söndagen var det dags att kliva upp runt 9 tiden för att bege sig till glysis och spela match, vinst 3-1.
Jag kan inte beskriva hur skönt det var att lägga sig på soffan på söndag eftermiddag och bara vara..
och det vart ju lite bättre eftersom det satt en snygg kille bredvid och spelade gitarr!
Iallfall så åkte vi till johnnie på kvällen! mysigt!!

Idag så kom jag till skolan tidigt, men jag satte mig i bibloteket vid en dator med elisa och väntade tills mattelektionen.
vi fick reda på matteprovet, jag fick en poäng från VG, men jag gjorde absolut vad jag kunde så jag är nöjd!
Sen hade återigen en lika värdelös geografilektion som alltid annars, men det är tur att jag har så grymma och snygga klasskamrater som gör det kul! :)

Nu ska jag städa lite och nu lovar jag att hålla mig lite mer aktiv!

take care

Söndag



I torsdags fyllde lillrasse år, längesen nu, men jag har aldrig tid att skriva
Jag har jobbat all tid i helgen... eller inte den tid som jag sov och spelade match.
Iallfall vinst mot beffel ljusdal med 5-0
Grymma tjejer är kvar i 2an, great!
Nu saknar jag min Johnnie, men imorgon ska jag mysaa och gratta honom! mys
Även grattis till snyggemma och körkortet!
Och skönt med lov!

Måste bara citera kennets ord till dommaren idag, SKITFJANT ( och nej, han sa det inte lågt )

Pusss

RSS 2.0