Lördag

bella er en benbellafågelfisk teodorhannespelle
tänkte börja med att lägga in den raden, när jag gick upp och fikade igår så lämnade jag datorn på och var inne på sidan där man skriver nya inlägg, när jag senare såg på datorn så hade nog teo hannes och pelle lekt med min dator skulle jag tro, eller jag är rätt säker på att det var dom, på grund av att dom har skrivit deras namn i slutet av den vackra meningen.

Gratulationerna igår till matilda var både bra och gott. Kul att träffa kusinerna och alla, det har jag inte gjort sen jul, så det var great! :)
Idag har jag spelat match mot frösön, om jag ska säga vad jag tycker så säger jag att det var grymt, jag tyckte alla spelade så bra dom kunde, och vi försökte och vi var nära faktiskt.. Men till slut blev det en förlust med 2-6, men men..
Om ni vill läsa om matchen så kan ni gå in på ->http://www1.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=294999

Nu sitter jag och spelar fifa med moa och johnnie, jag var inte så bra.. sämre än dom iallfall så jag passar på att skriva lite här. Men ja... :)
Snart ska jag åka till Gränsfors och ladda för en match imorgon igen, mot brunflooo!

Torsdag

Idag har inte varit min turdag.. inte riktigt någonting har gått som det ska, min dator la av.
Min telefon är störd och mitt rum är / var stökigast någonsin. Jag har faktist städat det någorlunda eftersom hela tjocka feta släkten kommer imorgon, alla utom pappa.
Alla kommer eftersom min kära syster fyller år idag, 15 år.  Det känns som att hon fortfarande är 8 år och leker med barbiedockor, men icke!
Men GRATTIS iallfall, byxmyndig och moppekort! nu måste du vara lycklig förstår jag.

Jag har lånat bilden från matildas blogg  http://matildabrink.blogg.se/

Nu borde jag sova och ladda för mitt engelska tal jag ska hålla imorgon, å vad lycklig jag blir när jag tänker på det. Jag kan inte prata på svenska framför folk, visst jag kan knappt prata svenska i vanliga fall, men framför folk är det ändå värre. och hur ska det då gå med engelska...

Onsdag

Ledig dag, skönt!
Imorse klev jag upp otroligt tidigt eftersom johnnie skulle iväg och åka skidor, men när han åkt så la jag mig i sängen igen och vaknade inte förens klockan halv 1 'hähä'
Efter jag vaknat skulle jag duscha, eller jag duschade bara att hela det där där vattnet rinner ner var fullproppat och allt vatten rann ut över hela golvet, verkligen hela golvet!
Och nu ligger jag och gör tyskaläxa, man ska översätta en tysk låt. Jag har valt " Das beste" med silbermond. Hon är faktiskt bra och jag förstår inte att det kan låta bra att sjunga på tyska.

Det är lite jobbigt att texten är ihopskriven och gullig, men den är iallfall otroligt fin.

Ich habe einen Schatz gefunden und er trägt deinen Namen So wunderschön und wertvoll und mit keinem Geld der Welt zu bezahlen Du schläfst neben mir ein Ich könnt dich die ganze Nacht betrachten Sehn, wie du schläfst, hören, wie du atmest bis wir am Morgen erwachen Du hast es wieder mal geschafft mir den Atem zu rauben Wenn du neben mir liegst dann kann ich es kaum glauben dass jemand wie ich sowas schönes wie dich verdient hat Du bist das Beste, was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Vergess' den Rest der Welt wenn du bei mir bist Du bist das Beste, was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Ich sag's dir viel zu selten es ist schön, dass es dich gibt Dein Lachen macht süchtig fast so, als wäre es nicht von dieser Erde Auch wenn deine Nähe Gift wär ich würde bei dir sein, so lange bis ich sterbe Dein Verlassen würde Welten zerstören doch daran will ich nicht denken Viel zu schön ist es mit dir wenn wir uns gegenseitig Liebe schenken Betank mich mit Kraft Nimm mir Zweifel von den Augen Erzähl mir tausend Lügen ich würde sie dir alle glauben Doch ein Zweifel bleibt dass ich jemand wie dich verdient hab Du bist das Beste, was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Vergess den Rest der Welt wenn du bei mir bist Du bist das Beste, was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Ich sag's dir viel zu selten es ist schön, dass es dich gibt Wenn sich mein Leben überschlägt bist du die Ruhe und die Zuflucht weil alles, was du mir gibst einfach so unendlich gut tut Wenn ich rastlos bin bist du die Reise ohne Ende Deshalb leg' ich meine kleine große Welt in deine schützenden Hände Du bist das Beste, was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Vergess den Rest der Welt wenn du bei mir bist Du bist das Beste, was mir je passiert ist Es tut so gut wie du mich liebst Ich sag's dir viel zu selten es ist schön, dass es dich gibt Ich sag's dir viel zu selten es ist schön, dass es dich gibt



Jag har funnit en skatt och den bär ditt namn så vacker och värdefull och med inga pengar i världen kan man betala den du sover brevid mig jag kan se dig hela natten se hur du sover, se hur du andas tills vi vaknar på morgonen. Du har gjort det igen. du får mig att tappa andan du ligger brevid mig jag kan inte tro det att någon som jag förtjänar något så underbart som dig Du är det bästa som någonsin hänt mig det är så bra som du älskar mig jag glömmer resten av världen när du är med mig du är det bästa som någonsin hänt mig det är så bra som du älskar mig jag säger det allt för sällan det är bra att du är här med mig. Det skratt är beroendeframkallande det är nästan som om det inte är från denna jord. att vara nära dig gör mig beroende jag vill vara med dig tills jag dör om du lämnar mig skulle jag vilja förstöra världen Men det vill jag inte tänka på det är alldeles för underbart med dig att vi älskar varandra. du fyller mig med kraft du tar all tvivel ur mina ögon om du berättar tusen lögner jag skulle tro dem alla. men jag tvivlar fortfarande på att någon som jag förtjänar någon så bra som du Du är det bästa som någonsin hänt mig det är så bra som du älskar mig jag glömmer resten av världen när du är med mig du är det bästa som någonsin hänt mig det är så bra som du älskar mig jag säger det allt för sällan det är bra att du är här med mig. Och när mitt liv krånglar till sig så är det ändå lugn och ro för allt du ger till mig är så bra När jag är rastlös ger du mig en resa utan slut därför lägger jag min lilla stora värld i dina händer. Du är det bästa som någonsin hänt mig det är så bra som du älskar mig jag glömmer resten av världen när du är med mig du är det bästa som någonsin hänt mig det är så bra som du älskar mig jag säger det allt för sällan det är bra att du är här med mig. jag säger det allt för sällan det är bra att du är här med mig. jag säger det allt för sällan
 det är bra att du är här med mig.


Tisdag



Snygga innebandybrudar nu kommer vi vinna i helgen bara för att dom här 2 är så förjävlaa snygga.
 

Tisdag

Tisdag = andra avenyn

Idag kan ingenting gå fel känner jag. Hela dagen har bara glidit på som bara den.
Nu ligger jag och kollar på andra avenyn och kommer säkert somna direkt efter... Man blir rätt trött efter att ha suttit och glott in  en datorskärm i 45 minuter faktist..
Ikväll ska jag iallfall
  • pluggaa
  • träna
  • vara med johnnie 

Måndag

Äntligen har jag orkat ändrat om lite..Dock inte så mycket men helt okej.
Idag var det skola igen, måndagar är inte det bästa jag vet precis, ligger mycket hellre kvar i sängen när klockan ringer.
Men vakna upp, skruva på rix på jättehögsta volym... då kan man inte sova längre kan jag säga.
Men när man väl är uppe går det alltid lika bra, slutar alltid med att man får springa till bussen, UNDERBART!
Skolan går bra ändå. Det är inte allt för jobbigt och jag har en grym klass och skolan blir bättre när man får massa pussar på rasterna.

Det var rock och pop konsert i skolan, den var riktigt bra! Och efter skolan åkte jag och maja ner på stan en sväng, sen åkte vi till njutånger för att glida lite spark. Det är så bra att åka spark HEMMA i njutånger, efterssom det är ingen som orkar sanda vägarna. 

Men nu har maja tjuvbörjat kolla på Wildkids på svt .se utan mig.
Så sköt om er så skriver jag mer en annan dag!

Puss

Tisdag

Jag är inte så effektiv men det duger i krig.
Skolan tar död på mig, speciellt mitt mördarschema.
Men men, speciellt alla tyskaglosor som snurrar i mitt huvud..
Idag gick jag från 8-16, och imorgon från 8-17,30. mummmaaa.


Lördag

Moa sov hos mig inaatt, mysigt, dock sov vi i en bastuvarm källare, men inte skadar det inte! Klockan 11 bar det av mot sundsvall för en innebandydag. Vann första matchen mot klockarberget med 5-3, det var nog den roligaste matchen jag har spelat. Sen åkte vi vidare för att spela ytterligare en match, vinst igen med 8-3
Efter innebandyn åkte jag till moas krypin för att mysa och lyssna på abbalåtar och äta godis.
Vi har just kollat klart på en film, " den vita massajen" på tyska! deni..!
Ska snart kolla på en till film och sen krypa till sängs. myss!

<3

Torsdag

Mycket plugg.. har sagt att jag ska plugga hela veckan, självklart sätter jag mig dagen innan, diktig tjej!
Men nu känns det iallalfall som om att jag kan ekonomin helt och hållet !:) RK * X + FK = TK, jaa precis!!
Nu har jag BARA en engelsk bokrecension och en tyska uppsats att skriva. yippiee!
Ska snaart bege mig ner på träning och förhoppningsvis ha en av grejorna till klar tills då. Så nu ska jag sätta mig och skriva lite sen ska jag åka och träna, kommer förmodligen vara på världens sämsta humör resten av kvällen,  eller iallfall tills johnnie kommer. :)

Jag saknar moaaa!

Helgen

Helgen har varit mysigast på länge innebandyspel, vinst 5-4 mot alftaindianerna. Också har jag myst massa med Johnnie Det finns inte så mycket mer att säga om helgen faktist. Eller en sak man kan säga är att jag inte längtar tills skolan!
:)

Fredag

Thank god its friday!
Allt är som vanligt i skolan, allt rullar på och det blir bara mer och mer och mer och mer, Åååå vad kul!
Jag är iallafall glad att jag har en toppenklass och att det går jättebra tjejer i den!

Nu är jag så trött att jag håller på att somna överallt och när som helst, och jag ska ner och träna, fråga gud hur det ska gå.. i'll be dead, speciellt efter att jag varit duktig skolflicka och pluggat ekonomi. Det kommer bli en tidig kväll.
Men jag ska iallfall kolla på Lets dance och mysa med Johnnie, jag kommer somna, KUL TJEJ!

Men nu är amanda på väg hit och jag ska ta och byta om för att spela lite sugrörshockey!
:)

Onsdag

Det känns som en måndag, skolan har börjat och allt blir åter igen rutiner och allt måste göras. Jobbigt..
Jag har varit i skolan 1 dag, och jag är redan sugen på nästa lov!:)
Idag måste jag sätta igång med mitt megaekonomiplugg, det finns nog inte något värre.
Jag har även en tyskauppsats om tyska julmarknader att skriva, det tar emot faktist.

jag är kär kär kär kär


( också saknar jag moa en hel del, och hur länge har hon varit borta? EN DAG!)


Jag är nog den enda i hela världen som inte tycker att det är tråkigt att skolan börjat känns det som, nu vill jag bara vara klar med skiten och ha sommarlov! och tyskland med annapanna! höh inklusive alla fula jävla tyskar!

Jag måste även tillägga att städa är min dagliga sysselsättning, jag undrar hur många gånger jag sagt till mig själv att jag aldrig mer ska stöka till, men inte fan går det. Det går inte när moa stökar till HELA tiden, jobbigt..
Men nu måste jag faktist städa igen.

Söndag

Jag tycker helt seriöst synd om er som läser ibland. eftersom jag är kass på att uppdatera. Men jag måste verkligen skylla på att jag har haft mycket för mig dom senaste dagarna :)
Först fjällen, helt underbart jag ville inte åka hem, absolut inte! det enda som drog lite var den dära skogskillen som är snygg. Men annars var allt så bra, Moa Jokke Viktor och Simon, thank you guys!
Sen var det vissa saker som var bättre än andra.. Mycket bättre..

Idag spelade vi cup. vi var sämst men vi var ialfall snyggast så det spelade ingen roll faktist.. ;)


RSS 2.0